Postopek nakupa

Nakupovanje v spletni trgovini Camp-ing.si je enostavno, hitro in varno. Prva stran spletne trgovine je izhodišče za vaš nakup ali brskanje po ostalih vsebinah, kot so kategorije, podkategorije in ostale informacije. V nadaljevanju si lahko v nekaj korakih preberete kako preprost je postopek nakupa na Camp-ing.si!

Začetek nakupa 

Na prvi strani spletne trgovine Camp-ing.si se nahaja več možnih orodij za iskanje, brskanje artiklov:

– na vrhu se nahaja iskalnik, kamor vpišete ključno besedo, iskani izdelek ali vrsto izdelka
– seznam oddelkov/kategorij najdete na levi strani ter na spodnjem delu prve strani. Ti oddelki so še razdeljeni, kar omogoča lažje iskanje izdelkov v nadaljevanju,
– Priporočeni izdelki se nahajajo na prvi strani
– V spodnjem delu strani se nahajajo novi izdelki, akcijski izdelki ter najbolj prodajani izdelki

Najden izdelek 

Stran z izdelkom je zadnja postaja pred dodajanjem v košarico. Ta stran vsebuje slike, opis, informacije ter značilnosti izdelka, ki so vam v pomoč pri odločitvi za nakup. Poleg teh informacij so vam na voljo tudi ocene in mnenja kupcev. Desno od slike izdelka je navedena redna cena ter akcijska cena v primeru znižanja. Pred dodajanjem izdelka v košarico si poljubno lahko izberete količino. Zelen gumb “Dodaj v košarico”  je namenjen dodajanju artikla košarico.

Za dodatne informacije glede naročanja ali pri morebitnih tehničnih težavah pri spletnem nakupu nas kontaktirajte.

Dodajanje v košarico ter izbor plačile/dostave

V spletni trgovini Camp-ing.si lahko izdelke kadarkoli dodate v košarico enostavno z klikom na gumb “Dodaj v košarico”, ki se pojavi na strani izdelka. Po dodajanju izdelka lahko nadaljujete z spletnim nakupom ali odprete stran Košarica, kjer so vsi vaši dodani izdelki.

Stanje spletne košarice lahko tekom nakupa spremljate v zgornjem desnem delu, kjer je izpisan znesek naročila in količina artiklov v košarici. Tam sklenete vaš nakup s klikom na gumb “Na nakup” in odpre se stran za zaključek nakupa v nekaj korakih.

Zaključek nakupa 

Po kliku na gumb “Na nakup” se boste znašli na strani “Blagajna” kjer je potrebno vpisati vaše podatke, naslov ter kontakt.

V primeru, da želite dostavo v službo ali na drug naslov potem to ustrezno označite z klikom na “Dostavi na drug naslov”. Na spodnji strani lahko vpišite opombe/komentar glede naročila, ki ga bomo upoštevali.

Na desni strani se nahaja povzetek naročila, izbira dostavne službe ter način plačila. Pred klikom na “Kupite sedaj” je potrebno označiti strinjanje z splošnimi pogoji. S klikom na “Kupite sedaj” bo vaše naročilo končano in oddano.

Po elektronski pošti boste prejeli navodila za plačilo, povzetek ter status vašega naročila.

Za dodatne informacije glede naročanja in plačila nas kontaktirajte.