Dostava

Dostava in odprema naročila

Kupec izbere vrsto, velikost izdelka ter količino. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne korekture in potrdi naročilo. Po potrditvi nakupa se uporabniku prikaže znesek naročila in način dostave.

Na elektronsko pošto prejme potrdilo naročila in njegovo vsebino.

Za naročene izdelke nudimo tri dostavne opcije in sicer:

– GLS Slovenija

– Pošta Slovenija

– Osebni prevzem v trgovini v Domžalah

 

Pošta Slovenije

Pri dostavi s Pošto Slovenije ponudnik pošilja kot odkupno pošiljko, plačilo je po povzetju z gotovino. Cene, navedene na spletni strani: camp-ing.si ne vključujejo poštnine, poštnina se pri vsakemu naročilu glede na težo generira sama.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo.

 

GLS Slovenija

Pri dostavi s GLS Slovenija ponudnik pošilja kot odkupno pošiljko, plačilo je po povzetju z gotovino ali bančno kartico. Cene, navedene na spletni strani: camp-ing.si ne vključujejo poštnine, poštnina se pri vsakemu naročilu glede na težo generira sama.

GLS Slovenija ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov. Pred dostavo dostavna služba GLS pokliče prejemnika na vnešeno kontaktno številko za dogovor glede časa dostave.

 

Tako za dostavo z GLS ali preko Pošte Slovenije velja:

  • Pošiljko lahko prevzamete osebno ali pa jo v vašem imenu prevzame pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali druga oseba glede na pogoje dostavne službe.
  • V primeru izbire načina plačila z nakazilom na naš TRR račun (preko predračuna) se dostava zamakne, saj se za naročilo naslednji dan preverja prejem plačila po ponudbi oziroma predračunu.
  • Camp-ing Orehek d.o.o. si pridržuje pravico, da zaradi različnih dobavnih rokov artiklov v naročilu, naročilo razdeli v več pošiljk. O tem boste obveščeni pred samim pošiljanjem. Kupec pri tem ne bo imel nobenih dodatnih stroškov za dostavo.
  • Paket gre od nas v najhitrejšem možnem času
  • Če so artikli na zalogi v našem skladišču, jih če je le možno oddamo dostavni službi še isti dan.