O nas

Prodaja kamp opreme

V našem podjetju se ukvarjamo s prodajo kamp opreme in pripomočkov različnih evropskih blagovnih znamk. V našem razstavnem salonu boste našli izdelke Brunner, Con.ver, Glamp, Reimo, Umefa, DWT, Westfield, Thetford in drugih priznanih podjetij.

Popravila in servis

Nudimo popravila in servis vseh vrst predprostorov, šotorov in ostalih platnenih izdelkov. Popravljamo vse znamke šotorov in predprostorov. Svoje delo opravljamo kvalitetno in v dogovoru z vami. Pri popravilih nam poleg kvalitete, velik pomen predstavlja tudi estetski izgled popravljenega.

Izdelava in dodelava predprostorov

V prodaji imamo več vrst modelov predprostorov, ki jih izdelujemo na naši lokaciji v Domžalah. Vgrajujemo le kvalitetne evropske materiale. Predprostore oziroma baldahine izdelujemo po meri vaše prikolice. Izbirate lahko pozicijo vrat, barve, zavese in druge sestavne dele. Dodelamo vam lahko senčnik, kabino ali ostalo po vaših željah.

CAMP-ING OREHEK D.O.O., VODOVODNA CESTA 16B, 1230 DOMŽALE
Davčna številka: SI 41968603, Matična številka: 7210892000
Zavezanec za DDV: DA Datum vpisa v register: 11.1.2017

Zgodovina podjetja

Začetki našega podjetja segajo v leto 1985 ko smo nadaljevali družinsko tradicijo popravil in servisa platnenih izdelkov. Z leti smo se specializirali na področje izdelave novih predprostorov, prodaje kvalitetne kamp opreme ter nadaljevali z popravili platnenih izdelkov.

Naša vizija

V Camp-ing Orehek stremimo k izdelavi predprostorov in šotorov le iz kvalitetnih evropsko priznanih materialih, ki jih poznamo že vrsto let. Zadovoljne stranke so naša glavna prioriteta in zato vedno stremimo k izpolnitvi potreb in zahtev vseh naših strank.

Naši lastni izdelki

Predprostor oziroma baldahin je naš glavni proizvod s katerimi nastopamo na trgu. Poleg predprostorov uspešno izdeluje tudi podaljške predprostorov, dodatne kabine, viseče omarice, senčnike za kamp prikolice, obtežilne vreče za pesek in ostalo kamp opremo iz platen.

Sodelujte z nami!

Imate odlične produkte, ki bi ustrezali naši spletni trgovini? Ste dobili idejo za izdelavo platnenega izdelka? Bi želeli prodajati naše izdelke v vaši trgovini? Z veseljem sodelujemo z vsemi podjetji in posamezniki, zato vas spodbujamo da stopite v kontakt z nami.

Imate težave pri uporabljanju izdelka kupljenega v naši trgovini? V našem podjetju zagotavljamo odlično prodajno podporo ter odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

V izdelkih, ki jih izdelujemo v Domžalah stavimo na kvaliteto, tako da pri nas ne boste naleteli na cenene materiale vprašljive kakovosti. Izdelujemo, vgrajujemo, dodelujemo le kakovostne materiala priznanih dobaviteljev – večinoma iz EU območja.

Če je izdelek na zalogi in boste naročilo oddali do 12.00 ure, lahko pričakujete da bo vaše naročilo dostavljeno že naslednji delovni dan. Z našimi dostavnimi partnerji poskrbimo za hitro in ustrezno dostavo.

V prvem nadstropju trgovine si lahko ogledate razstavljene melaminske servise, stopnice, svetilke in ostalo majhno kamp opremo. V drugem nadstropju v razstavnem salonu pa baldahine, paviljone, predprostore, prostostoječe kabine, stole, mize, ležalnike in ostalo večjo kamp opremo.

Pri nas imate na voljo veliko brezplačno parkirišče, tako da se lahko oglasite tudi na poti iz morja z vašo kamp prikolico ali avtodomom.