Servis šotorov in predprostorov Camping Orehek

Več kot 30-letna tradicija s popravili predprostorov

Servis predprostorov in šotorov

Servisiramo predprostore in šotore naših in tujih proizvajalcev. Pri servisu skrbno pregledamo celoten predprostor in ga strokovno popravimo. Prešijemo preparele šive, ki so jih uničili sonce, veter ali vročina. Strešne šive še prevarimo, da preprečimo zamakanje in jih zatesnimo. Ustrezno zamenjamo ali pošijemo vse poškodovane, preparene dele platna. Menjamo lahko samo določeni del platna ali celotno stranico, sprednjo steno ali streho baldahina.

Dodelave in predelave

Želite vrata predprostora prestaviti iz desne na levo stran? Pogrešate poklopce iz platna na sprednjih oknih? Pri nas poskrbimo prav za vsako vašo željo glede dodelav. Lahko spreminjamo vhode, dodajamo zadrge…ipd.

Servis in izdelava taborniških/skavtskih šotorov

Servisiramo taborniške in skavtske šotore vseh proizvajalcev. Prav tako vam lahko izdelamo nove taborniške šotore iz kvalitetnih platen.

Menjava zadrg, folij, mreže

V našem servisu vam zamenjamo pokvarjene zadrge in strgane ali preparele folije, mreže

Menjava kedra, gumiranega platna

Rob za vpenjanje v prikolico lahko popravimo, prešijemo ali popolnoma zamenjamo z novim. Gumirano platno je zelo pomemben del baldahina, ki preprečuje, da bi voda prišla v notranjost. V našem servisu lahko zamenjamo ali popravimo gumirano platno.

Podaljšanje predprostora in dodelave kabin

Po meri vam izdelamo senčnik za vaš predprostor, ki sta med seboj povezana z zadrgo. Izdelano iz komplet PVC materiala ali enostransko plastificiranega lahkega materiala. Prav tako vam lahko dodelamo kabino, ki se lahko uporabi kot spalnica ali kuhinja. Je iz izjemno kvalitetnih evropskih materialov in na voljo v dveh standardnih dimenzijah. V kompletu je tudi galvanizirano jekleno ogrodje.

Komplentiranje in ojačitev ogrodij

Pri nas imamo dodatne, ojačitvene palice, ogrodja in rezervne dele za predprostore.

Imate dotrajan predprostor ali šotor in potrebujete novega?

Preverite našo ponudbo predprostorov in šotorov in nam zaupajte vaše želje.

Galerija popravil in dodelav

Izjave naših zadovoljnih strank

Popravilo zadrge je bilo hitro in ugodno, hkrati pa so me opozorili še na raztrgano mrežo, ki so mi jo kasneje tudi zamenjali. Priporočam obisk.

Imeli smo težave ​s​ prepuščanjem strehe pri vodilu. V Camp-ing Iztok Orehek so nam zadevo pošili ​ter​ povarili in s tem se je končalo tudi neprijetno kapljanje vode v predprostor.

Kupili smo rabljen predprostor​ in ga pripeljali v Camp-ing Orehek, kjer so nam ga pregledali, sporočili strošek popravila in z našim strinjanjem kompletno obnovili. Z delom smo izredno zadovoljni!

Pošljite nam povpraševanje ali vprašanje